
افزونه ویرایش مطالب وردپرس
افزونه ویرایش مطالب وردپرس ، ویرایش سریع مطالب وردپرس
حتما برای شما هم پیش اومده که هنگام نوشتن یک مطلب در وردپرس، نیاز دارید که مطلب را به صورت پیش نویس ذخیره کنید. در واقع یک سری از تغییرات رو نیاز دارید که بعدا روی مطلب اعمال کنید. خب تا این جای کار مشکلی نیست.
شما مطلب رو ذخیره می کنید و بعدا مجددا به سراغش میرید. اما تصور کنید که مطلب شما طولانی و تخصصی باشه. مثلا در مطلبتون یک سری از کد ها رو معرفی کردید. در مرحله بعدی که برای ویرایش به مطلب مراجعه می کنید شاید مجبور باشید وقتی به اندازه نوشتن مطلب ویا حتی بیشتر جهت ویرایش هر قسمت و پیدا کردن اون بخش ها اختصاص بدید.
افزونه Guerrilla’s Redacted Text یکی از افزونه های کاربردی وردپرس هست که متن شما رو برای ویرایش مجدد آماده می کند.
افزونه تنظیمات خاصی ندارد و هیچ سفارشی سازی ای لازم نداد کافیه نصب و فعال سازی کنید.
برای کار با افزونه کافیه که یک مطلب رو شروع به نوشتن کنید یا مطالب قبلی رو یکی رو باز کنید و ویرایش کنید.
قسمت هایی از مطلب که نیاز داره بعدا تصحیح شه رو مشخص کنید، سپس اون بخشی از مطلب را حذف کنید و شورت کد زیر رو جایگزین کنید.
</pre> [redacted] <pre>
خب حالا وقتی که نوشته را رفرش می کنید این بخشو میبینید که به شکل مشکی در متن مشخص شده.دقیقا مثل شکل زیر
یعنی این بخش ها باید توسط شما ویرایش شود.
تنظیمات دستی افزونه:
برای افزونه یک سری تنظیمات دستی می تونید اعمال کنید. مهم ترین اون تعداد کاراکتری هست که افزونه اون را پوشش میدهد که حداکثرش ۶ عدد می باشد. اما می تونید این میزان رو بسته به اون کلماتی که باید ویرایش شوند را تغییر بدید.
برای این منظور از شورتکد های زیر استفاده کنید.
</pre> [redacted length="medium"][redacted length="large"][redacted length="extra"] <pre>
نکته : کار این افزونه پنهان کردن مطلب نیست! پس باید شما ابتدا مطلب را حذف کنید و بعد افزونه به جای خالی اون قسمت بخش مشکی رنگ رو درج می کند.
دیدگاه ها